Menu
PRZYSTAWKA SZEFA KUCHNI | ||
---|---|---|
TERRINA Z ZAJĄCA | chrupiąca grzanka • mus żurawinowy | 29.00 |
ZUPA SZEFA KUCHNI | ||
---|---|---|
TRADYCYJNY ROSÓŁ DROBIOWY | lane kluski • mięso i podroby | 24.00 |
ZUPA RAKOWA | wodorosty • mleczko kokosowe • szyjki rakowe | 28.00 |
DANIE SZEFA KUCHNI | ||
---|---|---|
SCHAB Z KOŚCIĄ | świeża kapusta z patelni • puree ziemniaczane • kwaśna śmietana | 49.00 |
PIERŚ Z KACZKI | krokiet ziemniaczany z kaczą wątróbką • mus z jabłek z żurawiną • puree z buraka • sos śliwkowy | 52.00 |
KOFTY JAGNIĘCE | marynowane w czosnku i rozmarynie • puree z groszku • sos miętowy | 64.00 |
STEK Z TUŃCZYKA | sezamowa panierka • salsa z mango i kolendry • sałatka z avocado z sosem miodowo-imbirowym | 68.00 |
PIEROGI Z GĘSINĄ | truflowy aioli • chrust z ziemniaka | 54.00 |
MEDALIONY WOŁOWE | pyra z gzikiem • pomidorki koktajlowe z szalotką | 99.00 |
SAŁATKA Z SEREM HALLOUMI lub KURCZAKIEM | warzywa grillowane • mix sałat • pomidory • nasiona | 39.00 |
ROLADKI Z BAKŁAŻANA | kasz kuskus • serek z ziołami i czosnkiem • dressing pomidorowy • parmezan | 44.00 |
FILECIKI Z KURCZAKA W PANIERCE KUKURYDZIANEJ | frytki • gotowana marchewka | 35.00 |
NALEŚNIKI | mascarpone • owoce | 29.00 |
NIEDZIELNE SŁODKOŚCI | ||
---|---|---|
KREM JAROSZEWSKI | mascarpone • biszkopt z Amaretto i kawą • mus truskawkowy | 20.00 |
LODY Z GORĄCYMI MALINAMI | 23.00 |