Menu

Przystawki
PRZYSTAWKA SZEFA KUCHNI
TERRINA Z ZAJĄCAchrupiąca grzanka • mus żurawinowy29.00
Zupy
ZUPA SZEFA KUCHNI
TRADYCYJNY ROSÓŁ DROBIOWYlane kluski • mięso i podroby24.00
ZUPA RAKOWAwodorosty • mleczko kokosowe • szyjki rakowe28.00
Danie główne
DANIE SZEFA KUCHNI
SCHAB Z KOŚCIĄświeża kapusta z patelni • puree ziemniaczane • kwaśna śmietana 49.00
PIERŚ Z KACZKI krokiet ziemniaczany z kaczą wątróbką • mus z jabłek z żurawiną • puree z buraka • sos śliwkowy 52.00
KOFTY JAGNIĘCEmarynowane w czosnku i rozmarynie • puree z groszku • sos miętowy64.00
STEK Z TUŃCZYKAsezamowa panierka • salsa z mango i kolendry • sałatka z avocado z sosem miodowo-imbirowym68.00
PIEROGI Z GĘSINĄtruflowy aioli • chrust z ziemniaka54.00
MEDALIONY WOŁOWEpyra z gzikiem • pomidorki koktajlowe z szalotką99.00
SAŁATKA Z SEREM HALLOUMI lub KURCZAKIEMwarzywa grillowane • mix sałat • pomidory • nasiona39.00
ROLADKI Z BAKŁAŻANAkasz kuskus • serek z ziołami i czosnkiem • dressing pomidorowy • parmezan44.00
Dla dzieci
FILECIKI Z KURCZAKA W PANIERCE KUKURYDZIANEJfrytki • gotowana marchewka 35.00
NALEŚNIKImascarpone • owoce29.00
Desery
NIEDZIELNE SŁODKOŚCI
KREM JAROSZEWSKI mascarpone • biszkopt z Amaretto i kawą • mus truskawkowy 20.00
LODY Z GORĄCYMI MALINAMI23.00