Menu
PRZYSTAWKA SZEFA KUCHNI | ||
---|---|---|
CARPACCIO WOŁOWE | pieczarka • rukola • dressing miodowo-konopny | 39.00 |
ZUPA SZEFA KUCHNI | ||
---|---|---|
ROSÓŁ Z WIEJSKIEJ KURY, KACZKI I GĘSI | domowe kluski lane | 20.00 |
ZUPA RAKOWA | szyjki rakowe • mleczko kokosowe • wodorosty Wakame | 22.00 |
DANIE SZEFA KUCHNI | ||
---|---|---|
GOŁĄBKI CIELĘCE | sos pomidorowo-maślany • pomidor z cukinią • puree ziemniaczane | 57.00 |
PIERŚ Z KACZKI | krokiet ziemniaczany z kaczą wątróbką • mus z jabłek z żurawiną • puree z buraka • sos śliwkowy | 49.00 |
STEK Z KALAFIORA | jajko sadzone • grzanka z tatarem z pomidora, czosnku i awocado | 36.00 |
SAŁATA | mix sałat • żurawina z jabłkiem • prażone nasiona • dressing • czerwona cebula Do wyboru: kacze wątróbki, grillowany ser camembert, grillowany kurczak | 39.00 |
SCHAB Z KOŚCIĄ | sezonowe warzywa • młode ziemniaki z patelni | 36.00 |
COMBERKI JAGNIĘCE | pyra z gzikiem • sałatka z rzodkiewką i sosem czosnkowym | 76.00 |
GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA | puree z groszku • sałatka wiosenna z jogurtem | 37.00 |
RYBA Z KRAINY 100 JEZIOR | (zapytaj obsługę) | 46.00 / 59.00 |
FILECIKI Z KURCZAKA W PANIERCE KUKURYDZIANEJ | frytki • gotowana marchewka | 32.00 |
NALEŚNIKI Z SERKIEM MASCARPONE | mus owocowy • cukier puder • owoce | 29.00 |
NIEDZIELNE SŁODKOŚCI | ||
---|---|---|
KREM JAROSZEWSKI | mascarpone • biszkopt z Amaretto i kawą • mus truskawkowy | 19.00 |