Menu

Przystawki
PRZYSTAWKA SZEFA KUCHNI
CARPACCIO WOŁOWEpieczarka • rukola • dressing miodowo-konopny 39.00
Zupy
ZUPA SZEFA KUCHNI
ROSÓŁ Z WIEJSKIEJ KURY, KACZKI I GĘSIdomowe kluski lane20.00
ZUPA RAKOWA szyjki rakowe • mleczko kokosowe • wodorosty Wakame22.00
Danie główne
DANIE SZEFA KUCHNI
GOŁĄBKI CIELĘCE sos pomidorowo-maślany • pomidor z cukinią • puree ziemniaczane 57.00
PIERŚ Z KACZKI krokiet ziemniaczany z kaczą wątróbką • mus z jabłek z żurawiną • puree z buraka • sos śliwkowy 49.00
STEK Z KALAFIORA jajko sadzone • grzanka z tatarem z pomidora, czosnku i awocado 36.00
SAŁATAmix sałat • żurawina z jabłkiem • prażone nasiona • dressing • czerwona cebula Do wyboru: kacze wątróbki, grillowany ser camembert, grillowany kurczak39.00
SCHAB Z KOŚCIĄ sezonowe warzywa • młode ziemniaki z patelni 36.00
COMBERKI JAGNIĘCE pyra z gzikiem • sałatka z rzodkiewką i sosem czosnkowym 76.00
GRILLOWANY FILET Z KURCZAKA puree z groszku • sałatka wiosenna z jogurtem 37.00
RYBA Z KRAINY 100 JEZIOR (zapytaj obsługę) 46.00 / 59.00
Dla dzieci
FILECIKI Z KURCZAKA W PANIERCE KUKURYDZIANEJfrytki • gotowana marchewka 32.00
NALEŚNIKI Z SERKIEM MASCARPONE mus owocowy • cukier puder • owoce 29.00
Desery
NIEDZIELNE SŁODKOŚCI
KREM JAROSZEWSKI mascarpone • biszkopt z Amaretto i kawą • mus truskawkowy 19.00